HomeWebshopContact

manowebwinkel

Webshop » TYRRELL KATZ en NICKY JAMES » NICKY JAMES

NICKY JAMES

Onder de merknaam Nicky James is er een uitgebreide collectie voor tieners en iedereen die zich jong blijft voelen. De collectie wordt regelmatig ververst en uitgebreid.
Wij zijn agent van Tyrrell Katz en Nicky James Voor Nederland en België. U kunt alle artikelen van deze Engelse firma bij ons via deze webwinkel bestellen. De uitlevering is rechtstreeks vanuit Engeland.
Werkwijze:
 • Maak een aparte bestelling via deze webwinkel van minimaal 250 euro aan artikelen van Tyrrell Katz en/ of Nicky James. U kunt de bestelling van deze merken gecombineerd doen, maar combineer deze bestelling niet met de overige artikelen in onze webwinkel.   
 • U ontvangt van Tyrrell Katz binnen enkele dagen een email met een pro forma factuur.    
 • Er wordt vast € 15 euro aan verzendkosten berekend bij een bestelling tot 500 euro. Voor bestellingen van 501 tot 1000 euro zijn de verzendkosten € 30. Voor bestellingen van 1001 tot 1500 euro zijn de verzendkosten € 45. Bij bestellingen vanaf 1500 euro worden geen verzendkosten berekend.   
 • Na betaling van de pro forma factuur 9 (bij de eerste 2 bestellingen) worden de artikelen rechtstreeks uit Engeland aan u geleverd. Bent u eenmaal een vaste klant, dan worden de artikelen zonder vooruitbetaling geleverd.


  Loading...


  Home Webshop Info Contact Mijn account Nieuws: Terugroepactie

  Alle prijzen zijn Exclusief BTW - Algemene voorwaarden
  Webshop software: EasyWebshop.nl