HomeWebshopInfoContactMijn accountNieuws: Terugroepactie

manowebwinkel

Webshop » TYRRELL KATZ

TYRRELL KATZ

Onder de merknaam Tyrrell Katz is er een uitgebreide collectie artikelen voor kinderen. De collectie wordt regelmatig ververst en uitgebreid.

Wij zijn agent van Tyrrell Katz voor Nederland en België. U kunt alle artikelen van deze Engelse firma  bij ons via deze webwinkel bestellen. De uitlevering is rechtstreeks vanuit Engeland.

Werkwijze:
  • Maak een aparte bestelling via deze webwinkel van minimaal 250 euro aan artikelen van Tyrrell Katz. Combineer deze bestelling niet met de overige artikelen in onze webwinkel.  
  • U ontvangt van Tyrrell Katz binnen enkele dagen een email met een pro forma factuur.   
  • Er wordt vast € 15 euro aan verzendkosten en € 10 aan Processing Fee berekend bij een bestelling tot 500 euro. Voor bestellingen van 501 tot 1000 euro bedragen de verzendkosten € 30 en de Processing Fee € 20. Voor bestellingen vanaf 1001 euro zijn de verzendkosten € 45 en de Processing Fee € 30. Van de Processing Fee worden o.a. de invoerrechten betaald zodat de orders zonder verdere invoerkosten (DDP - Delivery Duty Paid) geleverd kunnen worden.
  • Na betaling van de pro forma factuur worden de artikelen rechtstreeks uit Engeland aan u geleverd. Bent u eenmaal een vaste klant, dan worden de artikelen zonder vooruitbetaling geleverd.


Loading...


Home Webshop Info Contact Mijn account Nieuws: Terugroepactie

Alle prijzen zijn Exclusief BTW - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.nl