HomeWebshopInfoContactMijn accountNieuws: Terugroepactie

manowebwinkel

Webshop » TYRRELL KATZ

TYRRELL KATZ

Onder de merknaam Tyrrell Katz is er een uitgebreide collectie artikelen voor kinderen. De collectie wordt regelmatig ververst en uitgebreid.

Wij zijn agent van Tyrrell Katz voor Nederland en België. U kunt alle artikelen van deze Engelse firma  bij ons via deze webwinkel bestellen. De uitlevering is rechtstreeks vanuit Engeland.

Werkwijze:
  • Maak een aparte bestelling via deze webwinkel van minimaal 350 euro aan artikelen van Tyrrell Katz. Combineer deze bestelling niet met de overige artikelen in onze webwinkel.  
  • U ontvangt van Tyrrell Katz binnen enkele dagen een email met een pro forma factuur.   
  • Er wordt vast € 15 euro aan verzendkosten berekend bij een bestelling tot 500 euro. Voor bestellingen van 501 tot 750 euro bedragen de verzendkosten € 30. Voor bestellingen vanaf 751 euro zijn de verzendkosten € 45. 
  • Na betaling van de pro forma factuur worden de artikelen rechtstreeks uit Engeland aan u geleverd. Bent u eenmaal een vaste klant, dan worden de artikelen zonder vooruitbetaling geleverd.
  • Over de order moeten nog invoerrechten worden betaald. Zodra de order in Nederland arriveert ontvangt neemt de DPD contact met u op met een factuur hiervoor. De de kosten zijn afhankelijk van het soort product tussen de 2,7% en 6,5%. De invoerrechten kunt u weer aftrekken van de btw.
  • Als compensatie voor de invoerrechten ontvangt u van Tyrrell Katz ook nog eens 5% korting over de order.

Home Webshop Info Contact Mijn account Nieuws: Terugroepactie

Alle prijzen zijn Exclusief BTW - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.nl